Anti Aging Treatments  

Babor heeft verschillende anti aging treatments, welke elk op zich 

uw huid helpt tegen de tekenen van het ouder worden.

 

 

 Grand Cru treatmeant €    99,50
 HSR lifting firming treatment €  122,50
 Sea Creation treatment  €  186,50
 Pro Youth Treatment   € 140,00

 

Grand Cru deze buitengewone exclusieve editie betovert onze teint

Er was eens een roos. Een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds het begin de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt, want reeds in 1956 streefde Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde hij daarmee de basis voor de meest hoogwaardige cosmetica.

 

Nu heeft deze speciale roos een heel bijzondere plaats in het productportfolio. Verenigd in drie verschillende ampullen staat ze voor de ultieme anti-aging, die voor de bijzonder veeleisende huid werd gecreëerd. Samen vormen de ampullen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.

De Grand Cru ampullen bieden in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de op elkaar opbouwende ampullenkuur in een drie stappensysteem. 

Step 1: GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect 
Step 2: GRAND CRU The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur 
Step 3: GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

 

 Grand Cru Treatment                  € 122,50

Ervaar de overheerlijke Nouvelle Prise Massage voor de innerlijke rust en ontspanning inclusief The Rose, The White en The Black Grand Cru Ampoulekuur.

 

 

 

 

HSR lifting firming treatment

 

HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in

perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

 

  

HSR lifting firming treatment

 € 99,50                                                     

 

 

 

 

Sea Creation treatment

 

 

De oorsprong van echte schoonheid ligt in de diepte van de zee. Babor is een stuk dichter gekomen bij dit geheim dat al eeuwenlang is bewaard. Maritieme werkstoffen ondersteunen de vermindering van rimpels, een strakker huidbeeld en de vitalisering van de huid en maken van SeaCreations een luxueus meesterwerk met een uitgebreid anti-aging effect. De celenergie van de huid wordt verbeterd en oxidatieve huidstress wordt tegengegaan. De huid ziet er strakker, gladder en jeugdig fris uit.

 


 

 

 

 

Sea Creation treatment € 186,50