Anti Aging Treatments  

Babor heeft verschillende anti aging treatments, welke elk op zich 

uw huid helpt tegen de tekenen van het ouder worden.

 

 

HSR lifting firming treatment

 

HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in

perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

 

download brochure

  

HSR lifting firming treatment

 € 97,50                                                     

 

 

Sea Creation treatment

 

BABOR SeaCreation is een revolutionaire luxe anti-aging verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. Het zeer efficiënte Sea-telligent complex optimaliseert de huidfuncties, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en reduceert aantoonbaar aanwezige ouderdomsverschijnselen. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt. 

 

download brochure 

 

 

Sea Creation treatment   € 184,50

 

 

 

 

Reversive Treatment  

REVERSIVE is een innovatieve anti-aging treatment met producten met het Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van glad-heid op basis van moderne high perfor-mance werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstra-ling.Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en roodkleuring-en, verkleuringen en on-effeheden worden verminderd. De huid ziet er strakker, glad-der, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

 

download brochure

 

Reversive treatment          
 € 129,50