Grand Cru deze buitengewone exclusieve editie betovert onze teint

Er was eens een roos. Een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds het begin de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt, want reeds in 1956 streefde Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde hij daarmee de basis voor de meest hoogwaardige cosmetica.

 

Nu heeft deze speciale roos een heel bijzondere plaats in het productportfolio. Verenigd in drie verschillende ampullen staat ze voor de ultieme anti-aging, die voor de bijzonder veeleisende huid werd gecreëerd. Samen vormen de ampullen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.

De Grand Cru ampullen bieden in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de op elkaar opbouwende ampullenkuur in een drie stappensysteem. 

Step 1: GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect 
Step 2: GRAND CRU The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur 
Step 3: GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

 

 

Grand Cru Treatment     € 119,50

Ervaar de overheerlijke Nouvelle Prise Massage voor de innerlijke rust en ontspanning inclusief The Rose, The White en The Black Grand Cru Ampoulekuur.