Anti Aging Treatments  

Babor heeft verschillende anti aging treatments, welke elk op zich uw huid helpt tegen de tekenen van het ouder worden. Tijdens deze behandelingen gebruiken wij de anti aging producten van Babor uit de HSR lijn of de Sea Creation lijn en adviseren wij u graag over de producten welke u ook thuis kunt gebruiken. 


HSR lifting firming treatment

HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen inperfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.


Sea Creation treatment

De oorsprong van echte schoonheid ligt in de diepte van de zee. Babor is een stuk dichter gekomen bij dit geheim dat al eeuwenlang is bewaard. Maritieme werkstoffen ondersteunen de vermindering van rimpels, een strakker huidbeeld en de vitalisering van de huid en maken van SeaCreations een luxueus meesterwerk met een uitgebreid anti-aging effect. De celenergie van de huid wordt verbeterd en oxidatieve huidstress wordt tegengegaan. De huid ziet er strakker, gladder en jeugdig fris uit.


Anti-Aging Treatments

HSR Lifting firming treatment 

112,50

Sea Creations treatment 

195,00